,
18/06/2020
Maternitat
Moment de comiat de la videotrucada amb els companys de classe

98/102: S'acaba el curs

Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar. Després de més de dos mesos tancats a casa - com mai a la vida havíem viscut -, ens hem plantat davant l'estiu amb la il·lusió d'aprofitar-lo, però amb la temor de no passar-nos de la ratlla. Hi hem arribat poc preparats mentalment, amb molts canvis i informacions contradictòries viscudes, amb sensacions de debilitat davant d'un futur encara molt incert. Demà s'acaba el curs escolar i això significa encetar una nova etapa, l'estiu, amb horaris que canviaran (tot i no haver anat a escola des de fa mesos) i rutines que haurem de començar a assimilar. 

Avui, per exemple, el fill gran ha fet una videotrucada amb els companys de classe i la seva professora, a mode de comiat de curs. Han comentat - alguns més que altres - com han viscut el confinament, què han trobat a faltar i com encaren l'estiu. Noves tecnologies que encara no funcionen bé i vergonyes per estar davant d'una pantalla i parlar a càmara, però sobretot es respirava la il·lusió de tornar-se a veure de nou i tornar a sentir-se part del grup. Ara és hora dels campus d'estiu, de distreure's i passar-s'ho bé. De sortir, jugar, compartir i viure les hores fora de casa com no han fet durant aquest temps. S'acaba un curs i no sabem com començarà el següent, però de moment, aprofitarem tant com puguem la llibertat que ara, per fi, tornem a sentir. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.