,
16/06/2020
Maternitat
Els petits amb les mascaretes noves

96/102: Mascaretes noves per a noves il·lusions

Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia. Amb el tema 'coronavirus' en moltes converses, però també amb la mirada posada en el futur, encara que sigui el més immediat. Amb la revetlla de Sant Joan a tocar (que, passat l'estat d'alarma, ens permetrà retrobar-nos - per fi! - amb les persones que viuen en altres zones del país), l'estiu i els campus per als petits amb les inscripcions fetes (que ens aniran bé a ells i també a nosaltres, els pares) i, sobretot, amb aquesta sensació - aparentment real - d'haver sortit d'aquest malson que ha durat molt més del que ens podíem imaginar. 

Avui precisament, han arribat per sorpresa dues mascaretes per als petits de casa. Dues mascaretes que ens enviaven des de Benicarló, precioses i divertides, que d'alguna manera simbolitzen aquesta il·lusió d'encetar una nova etapa. Amb precaucions, limitacions i mesures a seguir, però amb totes les ganes del món d'avançar, de retornar a una normalitat que, encara que sigui una mica, ens recordi a com vivíem abans; de mirar cap al futur sense por i, sobretot, amb il·lusió. 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.