,
15/05/2020
Maternitat
Mirant el carrer

64/75: Companys de confinament

La veritat és que el fet de viure el confinament en companyia, tot i el caos que suposa a nivell familiar, ha estat tota una sort. Sí que tenir dos petits a casa amb els qui compartir les 24 hores dels 7 dies de la setmana és esgotador i et limita molt les activitats que segurament sense ells faries, em costa imaginar-me estar vivint aquesta situació en solitud. Solitud física, cal recalcar-ho, perquè a nivell social està clar que hem trobat les maneres i les vies de sentir-nos acompanyats en tots els moments que ho hem necessitat. Com comentava al principi d'aquest diari personal, quan tota aquesta "aventura" feia poc que havia començat, estem confinats però també connectats gràcies a les noves tecnologies i això també ha estat una gran sort. 

Si més no, aquesta tarda a la terrassa de casa, mentre veia els meus tres companys de confinament familiar mirant el carrer i comentant tot el que passava pel davant (cotxes, gats, ocells, persones passejant, núvols de pluja o ambulàncies) m'he sentit molt afortunada de tenir-los. Perquè ara que ja ens hem acostumat a aquesta situació, per bé o per mal, fan que els dies estiguin plens de moments (de tot tipus, també s'ha de dir: des de moments tranquils, bonics i amb una complicitat genial fins a moments d'estrès, nervis i crits). Però al cap i a la fi, moments compartits que, com en alguna ocasió també he comentat, ens estan unint més que mai. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.