,
17/05/2020
Maternitat
Tocant la bateria del iaio

66/75: Seguint el ritme

Primera setmana de confinament fase 1 superada. S'ha de reconèixer que només el fet de poder relacionar-te amb més gent (tot i les limitacions, la distància i les precaucions) ha estat un gran canvi. Només hem vist familiars i en quatre ocasions comptades, però ja ha estat suficient per sentir-nos més lliures i menys tensos. Saber que tens aquesta opció, sembla mentida, et carrega d'energies per visualitzar un futur més optimista. Que, evidentment, s'ha d'anar veient el ritme que agafa, l'evolució de la situació i de les fases, però almenys ens ha donat aire per respirar i veure una mica de llum al final d'aquest túnel que no sabem on ni quan acabarà. 

Els petits, evidentment, ho han notat moltíssim. Se'ls veu radiants, entusiasmats, contents d'haver pogut veure més gent, d'haver pogut tornar a casa els iaios i haver tornat a compartir moments plegats. Com s'adapten a les situacions és increïble, una facilitat que als adults ens costa molt més d'assimilar. Ells, en canvi, tot i ser conscients que tot encara no és com era abans, ho viuen amb una il·lusió innata. I de fora, te'ls mires i penses 'quina sort'. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.