,
19/05/2020
Maternitat
D'excursió

68/75: Sortint a la natura

Avui, per primera vegada des del confinament, hem sortit d'excursió. Una caminada curteta, fàcil, prop de casa i per a tots els públics. Aprofitant que, aquesta setmana, la classe del fill gran treballa el tema de les plantes a l'escola, hem pensat que ens aniria bé sortir a la natura, respirar aire fresc i, de passada, recollir algunes floretes i plantes per, després a casa, fer alguna de les activitats previstes. La veritat és que ha estat una gran idea perquè, durant una hora, hem pogut desconnectar de tota la situació que portem vivint des de fa més de 60 dies. Entre arbres, arbustos, papallones i algun altre insecte, ens hem concentrat en gaudir del camí de pedres, de les petjades d'animals que hi anàvem trobant, d'explicar curiositats de les plantes als petits o de, senzillament, gaudir de les vistes. 

Els petits s'han cansat (a la tornada, ja demanaven pujar a braços!), però crec que els ha anat molt bé aquesta excursió, tot i que quan hem sortit de casa diria que no sabien ni on anaven ni què faríem. Però una vegada allí, s'ho han pres com una aventura, com un repte i una activitat ben diferent a les que estan acostumats en el dia a dia. Una sortida que ens ha anat bé a tots per seguir compartint moments, aprenentatges i experiències; per no pensar en mascaretes, distàncies i enyors familiars; per, en definitiva, tornar a sentir una mica de la llibertat que teníem no fa tant de temps i que ens morim de ganes de recuperar. Sortiu a la natura i ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.