,
26/05/2020
Maternitat
Els petits jugant a la banyera

75/87: Anem massa ràpid?

La veritat és que, després de més de dos mesos tancats a casa, la situació actual, amb les seves restriccions, mascaretes i distàncies, ha significat un abans i un després a les nostres vides. El sol fet de poder sortir a passejar sense horaris, trobar-te amb familiars i amics per xerrar sense temors o fer plans per al cap de setmana sense aquella sensació de prohibició constant que teníem fa poc, és un gran descans. I et fa pensar que el pitjor ja ha passat, que estem tornant a la 'normalitat' i que l'estiu el podrem disfrutar "a tutti pleni". Tot i això, hi ha moments en què se'm fa estrany que, tan ràpidament, ja sembli que no estiguem enmig d'una pandèmia, que tot s'hagi relaxat - potser massa - i que doni la sensació de no estar convivint amb un virus tan seriós com el Covid-19. 

Amb els petits, les converses han canviat totalment. Ja no parlem de videotrucades, sinó de quan ens trobarem amb tal i qual; ja no surt el coronavirus a totes les converses ni recorden les setmanes sense xafar carrer que van viure; ja s'han adaptat - amb una facilitat fascinant, com sempre - a la nova situació i ja només pensen en platja, piscina, amiguets i dies sense horaris. Esperem que ho estiguem fent bé i que tot avanci sense haver de fer passes enrere; esperem que aquesta desescalada sigui real i que l'estiu, tots en tenim moltes ganes, el puguem disfrutar "a tutti pleni". Esperem i ho desitgem amb totes les nostres forces, però no ens relaxem, siguem-ne conscients. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.