Food truck

Foto: 

Cedida

Els 5 imperdibles del Dia Mundial del Circ

Dissabte 21 d’abril el Parc dels Xiribecs d'Amposta, amb una nova edició del Food Trucks Festival
Surtdecasa Ebre
,
10/04/2018
Espectacles
Enguany, el 21 d'abril, Dia Mundial del Circ, es viurà a l'aire lliure amb tota una jornada lúdica al Parc dels Xiribecs d'Amposta. Les influències americanes estaran presents amb més d'una vintena de camions de cuina sobre rodes, mercats i actuacions amb estètica 'rockabilly' dels anys 50 i 60. Us destaquem el més rellevant de la jornada!

- Circ a l'aire lliure
El Dia Mundial del Circ és una jornada que a Catalunya commemora l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). Enguany, aquesta entitat ha escollit Amposta i l'Escola de teatre i circ d'Amposta (EtcA) per organitzar l'acte central de tot el país, amb una jornada al Parc dels Xiribecs, que ompliran encara més d'activitats aquest espai de la ciutat. Durant el matí i la tarda s'instal·larà un taller de circ que oferirà a grans i petits l'oportunitat de provar diferents disciplines. A les 12:30h tindran lloc les primeres exhibicions a càrrec de professors de l'Escola de teatre i circ d'Amposta, així com la presentació de la jornada a tota Catalunya. Entre les 16 i les 18h es desenvoluparan exhibicions protagonitzades per alumnes, i també un espectacle de circ conduït per Javier Ariza i que conclourà amb la lectura del manifest reivindicatiu del Dia Mundial del Circ, elaborat enguany pel col·lectiu Cronopis de Mataró.

- Cinema a la gespa estil americà
No hi ha res que ens transporti més a l'Amèrica dels anys 50 que poder veure una pel·lícula a l'aire lliure. I més si és un clàssic a l'altura de 'Grease'. Ambientada en un institut nord-americà dels anys 50, narra la història d'amor entre dos joves molt diferents, la Sandy -una estudiant de bona família- i en Danny -un trinxeraire rocker-, encarnats per Olivia Newton-John i John Travolta. Un document gairebé històric per descobrir com era l'ambient cultural i musical de la fi dels anys 50, amb una banda sonora que va ser número u de vendes en nombrosos països. La projecció de la pel·lícula 'Grease' serà a les 22h.

- Rècord de Food Trucks: 20 furgonetes
I un bon complement per una jornada a la gespa és tenir una àmplia i suculenta oferta gastronòmica. El Food Trucks Festival d'Amposta va nàixer l'any 2016 i va convertir-se en referent a tot el territori. Enguany torna a celebrar-se a l'abril, després que el 2017 es traslladés al setembre. A més, entre les curiositats, està la presència de l'única furgoneta de tot l'Estat espanyol que està homologada per servir menjar sense gluten. A més, també s'hi podrà trobar menjar italià, entrepans calents i hamburgueses, crêps, dolces i salades, pastissos i tapes, entre d'altres.

- Una desena de productors de cervesa artesana
I per beure: cervesa! Els 11 productors de cervesa artesanal també són de diferents punts del territori, amb la voluntat de potenciar també el producte quilòmetre zero. Així, les cerveses que es produeixen a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona seran les protagonistes principals. Una bona manera de fer un tast dels diferents sabors aconseguits pels mestres artesans.

- Mercat d'artesania i estètica vintage
També hi haurà una nova edició del Crafty Day i Mercat Vintage, organitzats des de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l'Ajuntament d'Amposta. Hi participaran vint parades, que oferiran productes fets a mà, antiguitats, tatuatges, etc. Un any més, també s'ha programat una trobada de cotxes clàssics, una concentració del Vespa Club Terres de l'Ebre i una exposició del concessionari Harley Davison. A més, durant tot el dia també hi haurà diferents demostracions de ball i pin-up amb els grups Cherry Lady's, Country Sheriff's, Bombolles i Quick Dance. Tot plegat, per transportar-te a l'ambient despreocupadament rocker que sempre hem vist a les pel·lícules.

A

També et pot interessar