Ball de bastons amb foc, Artés

Foto: 

cedida
Fogueres de Sant Joan

Et recomanem 5 revetlles especials a les Terres de l'Ebre

Et proposem algunes de les millors festes per celebrar la nit més curta de l'any
Surtdecasa Ebre
,
20/06/2018
Fires i festes
Quins són els millors plans per passar la revetlla a les Terres de l'Ebre? Volem proposar-vos els millors llocs i les millors festes per passar la millor nit de Sant Joan de la història. Propostes de muntanya, de mar, enmig de la natura, amb sopars populars i música. Una nit per celebrar que ha arribat l'estiu!
  • imatge de control 1per1

1. Barbacoa a la Ràpita
Us proposem fer una barbacoa a la platja de La Ràpita. La platja de Garbí serà l’epicentre de la revetlla, que es presenta des dels darrers anys amb una foguerada a la platja, música en directe, gegants i també un servei de barbacoa per tal que tothom qui vulgui pugui torrar-se el seu propi sopar.

2. Festa Màgica al Castell
La celebració de la revetlla de Sant Joan a Amposta és especial perquè s'evocaran llegendes i bruixes. Es planteja com una Nit Màgica a la zona del Castell que comptarà amb espectacles de teatre i màgia, espectacles de foc, parades màgiques, dimonis i vidents. Un seguit de rituals màgics per fer un Sant Joan ple de mística i bon rotllo.

3. Festa electrònica a Bot
Una festa electrònica a Batea? Sí, si us endinseu entre les vinyes de la Terra Alta, trobareu un espai de sons moderns i bon ambient. Serà un vespre de la música més fresca i actual, amb vi i vermut de la Terra Alta, tot acompanyat de tapes especials i servei de cuina a Ca L'Antoni. 

4. L'Ampolla en festes
l'Ampolla, que celebra les festes en època de Sant Joan, la revetlla sempre és especial. Hi haurà l'arribada per mar de la Flama del Canigó, l'encesa de la foguera a la platja de les Avellanes i després nit d'orquestra per ballar fins que surti el sol.

5. Revetlles de poble
També hi ha pobles com Sant Bàrbara, Roquetes o Móra d'Ebre que han anunciat la seva revetlla popular. Una bona manera de trobar-se amb els veïns locals, menjar coca de Sant Joan i gaudir del foc i la màgica d'una de les nits més especials de l'any.

A

També et pot interessar