Almadroch de la Seu: la tradició es reinventa

El restaurant de Rasquera casa els productes autòctons amb la cuina més actual
Surtdecasa Ebre
,
05/12/2011
Menjar i beure
La salsa almadroc és una recepta medieval que es fa amb formatge ratllat, una mica d’all, ou d’ur i oli d’oliva. Actualment no és una recepta gaire coneguda, però ja se sap que, amb el pas dels anys, les tradicions s'adapten als nous temps i a les noves demandes. Això és el que han fet en Joan Pellisa i la Núria Soley que, des de fa uns mesos, s’han situat al capdavant del restaurant La Seu de Rasquera. L’han modernitzat, l’han dotat d’una cuina d’autor basada en els productes típics de la Ribera i l’han rebatejat amb el nom d’Almadroch de la Seu.
 
La cuina clàssica es barreja aquí amb la contemporània, per això l’espatlla de cabrit de cabra blanca de Rasquera al forn comparteix carta, per exemple, amb la suprema de salmó amb teriyaki i sèsam. De la cuina de l’Almadroch de la Seu en surten especialitats tan gustoses com els ous d’ànec estrellats amb encenalls de foie i el llom de cèrvol amb salsa cremosa a l’estragó.
 
Els ingredients quotidians i autòctons prenen aquí la categoria d’exquisideses pels bons gurmets. Qui seria capaç de resistir-se a tastar l’amanida de brossat de Rasquera amb cítrics o el llom de bacallà amb mel i taronja? Amb un preu mig al voltant dels 30 euros i en un ambient d’allò més familiar, aquest espai gastronòmic conjuga tradició i modernitat amb una clara aposta per la qualitat.
 
--
Almadroch de la Seu
C/ Diagonal, 11
43513 – Rasquera
977 057 018

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar