Jump to navigation
Dissabte
20 abril 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Menjar de cara a la serra de Pàndols
Can Josep, a Bot, ofereix cuina casolana amb unes vistes privilegiades
Surtdecasa Ebre
,
05/12/2011
Menjar i beure
El que més sorprèn quan arribes a Can Josep, situat a les afores de Bot, és el gust amb què està dissenyat el menjador d’aquest hotel restaurant. La sala principal compta amb una gran paret de vidre que et permet gaudir d’un àpat amb vistes espectaculars a la serra de Pàndols i, també, a un tram de la via verda. Només aquestes vistes ja fan bona l’elecció.
El restaurant compta amb una carta on destaca el menjar tradicional i amb un menú diari que és una de les opcions més sol·licitades pels clients, sobretot en diumenge que el menú costa 16,50 euros (sense incloure begudes ni postres) i es pot elegir entre cinc plats de primer i cinc de segon.
Si hem de parlar del menjar, us direm que a la carta destaquen plats com el trinxat de col, el recapte de fesols del ganxet, els calamars saltejats amb carxofa i tomàquet o la guatlla amb salsa al vi. Una bona opció per triar bé és menjar a la carta, encara que el preu puja una mica més.
Pel que fa al menú, els plats són correctes i voluntariosos. Voluntariosos en el sentit que es nota que als fogons hi ha una persona que s'esforça en fer de la cuina tradicional quelcom atractiu per al comensal, encara que molts cops el resultat final no acabi d’estar a l’altura de la descripció que apareix sobre el paper. Us recomanem que no caigueu en la temptació de les amanides i opteu per un plat tradicional com els que hem descrit abans o com l’olla barrejada o el pollastre de corral guisat. Els postres són tots casolans i deliciosos. Genial la crema catalana. Obligat demanar-la.
Després de dinar, no hi ha altre valor afegit millor que pedre's per la Terra Alta en busca de cellers on provar un bon vi i comprar-ne unes caixetes o, simplement, per contemplar la bellesa del paisatge. Abans d’agafar el cotxe, feu una volteta per Bot, un paradís de tranquil·litat on encara hi ha una filera d’homes asseguts davant l’esglèsia fent la xerradeta.
--
Restaurant Can Josep
Av. de Catalunya, 34
Bot
Telèfon: 977 428 240
www.canjosep.com
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Consum conscient
Gemma Velasco (Esbioesfera): "Cal fer molta incidència en un consum conscient, per decréixer"
Foto:
Surtdecasa
On anem de calçotada?
Foto:
cedida
On anem de calçotada?
Foto:
Surtdecasa Ponent
De Fez a Lleida, àpats ‘a la marroquina’ al cor de Ponent
Foto:
Cedida
Arnau Bosch: “La cuina no es pot modernitzar si no es coneix el receptari tradicional i del territori”
Foto:
Cedida
Marta Viña: "Les estacions de l'any són un simbolisme que acompanya el recorregut emocional de mare i filla"