
Vint anys cuinant a la porta del cel
Només entrar al restaurant Heaven's Door de Móra la Nova, ens preguntem si el seu nom ve donat per la gran porta del local o perquè hem de pujar al primer pis per descobrir què s'hi amaga a la seua cuina.
L'olor a pizza acabada de sortir del forn ens porta fins a una àmplia sala, amb aires cinèfils i bona música, que ens invita a agafar taula sense pensar-nos-ho dos cops. Tot i la diversitat en la carta, on hi podem trobar des d'entrants calents i freds, pasta, assortiments, plats de carn i peix, i pizzes, escollim l'última opció. Ens han dit que és la seua especialitat - com bé hem olorat en entrar - i, per tant, tenim ganes de provar aquest conegut i típic menjar italià.
La pizza no ens defrauda les expectatives. Esponjosa, saborosa, acaba de fer, amb la massa feta a mà i ben completa. A més, a un preu molt econòmic, fet que, en els dies que córren, sempre és d'agraïr i et fa assaborir amb més bon humor cada mos.
Gaudim de la pizza mentre descobrim que el restaurant celebra enguany, ni més ni menys, que vint anys de vida i, a més, que aquest fet va molt relacionat amb el nom que porta. "En aquell moment, va ser molt arriscat engegar el negoci. No sabíem com aniria", ens expliquen els seus responsables. En Blai, al capdavant del restaurant i fan de Bob Dylan, ho va veure clar: com Dylan a la seua cançó Knockin' on Heaven's Door, ells també esperarien que tot funcionés.
Moltes felicitats!
--