Los Bengala

Foto: 

Cedida
Los Bengala actuaran el diumenge 4 de juliol

En marxa la 17a edició de les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona

Les Jornades Musicals oferiran concerts fins al 18 de setembre i presentaran el nou cicle de petit i mitjà format, ‘Secrets JMEP’
Surtdecasa
,
28/06/2021
Música
A Ulldecona han rebut l’estiu de la millor manera que podien imaginar: inaugurant les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat, que enguany celebren la seva dissetena edició. A més, aquest 2021 l’Oficina de Turisme d’Ulldecona afegeix un nou cicle: ‘Secrets JMEP’, que presenta diversos concerts de petit i mitjà format a l’Antic Molí de Cèsar Martinell. 

Amb l’arribada de la temporada estiuenca, s’activen les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, una cita que, després de disset edicions, ja s’ha convertit en imprescindible. La programació ja està en marxa: des del 20 de juliol fins al 18 de setembre es podrà gaudir d’una selecció de propostes musicals del territori català i valencià.

El 4 de juliol Los Bengala, que ja van participar de l’11a edició, portaran el seu rock’n’roll felí a l’escenari de les JMEP, mentre que el dia 11 serà el torn de Les Rencards, una banda de rock’n’roll dels seixanta a cavall entre Catalunya, França i el Brasil, que donarà pas a Lord Diabolik. També provinent de territori francès, Ian Kay presentarà les seves cançons a les JMEP el dia 18 de juliol, i el diumenge següent, l’últim del mes de juliol, li tocarà al grup euskaldun Ezpalak, que arribarà amb tota la força del rock alternatiu i del segon treball discogràfic, ‘Kolpatu Topatu’.

  • imatge de control 1per1

El mes d’agost, Ulldecona deixarà enrere el rock per endinsar-se en els ritmes jamaicans i sonoritats com el jazz o el rap electrònic. El dia 1, els alemanys Boticelli Baby desembarcaran amb música swing, blues i sonoritats balcàniques a Ulldecona, en el que és la seva primera gira a l’Estat espanyol. El segon cap de setmana d’agost, se celebrarà el ja tradicional concert de Cults Cults, la llegendària banda de reggae d’Ulldecona, i l’últim diumenge del mes arribarà el plat fort de les Jornades: Las Bajas Pasiones sorprendran el públic amb el seu “electrorap queer”, un projecte de música electrònica i urbana LGTIBQ+. Per tancar les Jornades Musicals, el dia 18 de setembre, a l'església de l’Ermita de la Pietat es farà una cloenda amb MuOm Ecstatic Voices, l’únic cor del món que crea polifonies amb harmònics.

 

La cantant d'Ulldecona, Laura Guarch | Foto: Cedida
A més de la ja habitual graella de les JMEP, enguany l’Oficina de Turisme d’Ulldecona acollirà un nou cicle de petit i mitjà format: ‘Secrets JMEP’. Pensat en la línia de les Jornades Musicals, aquesta programació especial vol ampliar l’oferta i posar a l’abast de la població directes a l’edifici modernista de l’Antic Molí de Cèsar Martinell. A més dels ja realitzats concerts de Sergi Estella i Alba Morena, també passaran per l’escenari el pop electrònic de la cantant d’Ulldecona Laura Guarch i el multiinstrumentista Chris Murphy, el post-hardcore de KLS, procedent de Benicarló, Martí Guillem amb l’espectacle ‘Dlight’ i la cançó d’autor de Marc Garcia Arnau. La intenció del cicle ‘Secrets JMEP’ és que es converteixi en una programació trimestral.

 

Més informació: 

A

També et pot interessar