Mítics Festival - Catarres

Foto: 

Enfoc Fotografia
Caps de cartell del Mítics Festival d'enguany

Cinc motius que fan del Mítics el gran festival de l’estiu

Divendres 7 i dissabte 8 de juliol se celebra la segona edició del festival a la Masia Pla dels Catalans de l’Aldea
Marina Pallás
,
18/06/2017
Música
Estiu, sol, vacances, amics... i música. Sembla que unes vacances estan molt més aprofitades quan es fa una retrobada d’amics, quan es gaudeix del bon temps i de la platja, quan es fa un viatge o quan s’assisteix a un festival de música. Després de l’èxit de la primera edició de l'any passat, amb vint hores de música en directe i més de 3.000 persones, la Masia Pla dels Catalans de l’Aldea es prepara per acollir la segona edició del Mítics Festival, que tindrà lloc el 7 i 8 de juliol. Queda menys d’un mes per gaudir del que serà, per a molts, un dels moments més esperats d’aquest estiu. A continuació exposem cinc bons motius que fan d’aquest festival un esdeveniment irrepetible.

Els artistes programats

Són molts els serveis complementaris del Mítics Festival, però naturalment, la música és l’absoluta protagonista de l’esdeveniment. El festival comptarà com a caps de cartell amb Sidonie, el grup espanyol de rock psicodèlic i alternatiu, i La Pegatina, la banda de rumba catalana i ska. Els grups catalans Animal, Pepet i Marieta i Joan Rovira completaran el cartell, juntament amb altres grups com Crossing i En&Ton, a més dels emergents Neptuno, Contracop i Toboggan Tones. Entre els Dj’s que punxaran s’hi troben Sepe dj, Lluis Torralbo, Eduard Ventura, Marc Sorolla, Albert González, Pepo WB, Pink Pig, Ismael Lora, Raül Sech, Santi Abella, Sonido dj Gallo i Top Ranking.

Botelles de plàstic

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1

Sostenibilitat i futur

Dirigit per l’empresari Joaquim López, Mítics, tot i que encara és jove, pretén convertir- se en el festival musical de referència del sud de Catalunya. Carregat de música en directe i tenint en compte tots els detalls i les necessitats del públic, el Mítics Festival vol ajudar a situar la zona de les Terres de l’Ebre en el mapa cultural i turístic del país. A més a més, el festival és una proposta cultural sostenible, respectuosa amb el medi ambient i el territori. Així, conscients de l’impacte mediambiental que poden causar certs esdeveniments massius, l’organització del festival durà a terme accions de reciclatge i recollida de residus.

Un espai ideal

La Masia Pla dels Catalans, que pertany a Villa Retiro Grup, té més de cinquanta anys d’història i s’ha convertit en l’escenari ideal per celebrar el Mítics Festival. L’establiment, situat en mig de plena natura, compta amb una superfície de 95.000 m2 on es disposaran de les diferents àrees del festival: un escenari principal, la zona de Mítics 80, la de Mítics 90, la zona de Chill Out i la Villa Mítics. També hi ha espai d’aparcament dins del recinte de la festa per a més de 3.000 cotxes.

Catarres al Mítics Festival 2016

Diferents ambients

Així mateix hi haurà una zona gurmet, amb un espai de restauració on s’oferirà menjar per a tot tipus de paladars (entrepans freds i calents, pizzes, productes del territori i begudes, entre altres); una zona VIP, ubicada a peu de l’escenari principal, que serà exclusiva per a les persones que gaudeixen d’aquest abonament (tindran pàrquing a l’interior del festival, servei exclusiu de beguda i disposaran d’un espai privat pels seus àpats); i l’espai Mítics chill out, per gaudir de la tranquil·litat amb música relaxant, cocteleria, cascada d’aigua i mobiliari còmode per descansar.

Una gran festa amb tots els serveis

Entre les novetats d’enguany, destaca la instal·lació d’una zona verda d’acampada ubicada dintre dels jardins de La Masia del Pla dels Catalans. En aquesta àrea es gaudirà de servei propi de dutxes, corrent elèctrica, WC, zona d’oci, bar-restaurant, gespa, zona d’ombra, piscina inflable, i la Paella Fest el dissabte 8 de juliol. També hi haurà un emplaçament comercial on es podran comprar souvenirs del festival; una consigna per guardar les pertinències; assistència mèdica i vehicle de transport sanitari. Més de 60 persones vetllaran per la seguretat del públic assistent. Hi haurà 80 cambrers, 15 cuiners, 20 persones de neteja i 20 persones entre organitzadors i tècnics. A més, aquest any l’organització del Mítics Festival ha creat una moneda pròpia anomenada 'Xeic', que s’utilitzarà com a medi de transacció per adquirir productes o serveis. D’aquesta manera s’optimitzarà el temps necessari per a les transaccions evitant les cues.

Més informació: 

A

També et pot interessar