Surtdecasa Ebre
,
09/04/2019
Música

Els 4 imperdibles intimistes de Selectes

El festival organitzat pel Petit Comitè se celebrarà el dissabte 13 d’abril a La Ràpita
joana serrat

Foto: 

cedida
Joana Serrat
Selectes és un festival de petit format que enguany es consolida amb un cartell de luxe format per quatre artistes seleccionats per l'associació de melòmans El Petit Comitè de La Ràpita que va començar l’any passat amb el propòsit de poder gaudir en un entorn immillorable d’artistes poc corrents i inconformistes. Un festival de petit format a les Terres de l’Ebre on gaudir de música i propostes que tenen com a denominador comú la qualitat, que són sorprenents i corprenedores, poc corrents i íntimes. L’edició d’enguany, que se celebarà el dissabte 13 d'abril a l'Auditori Sixto Mir, comptarà amb els següents artistes:

1. Mavica
Marta Casanova, originària de Cartagena però que actualment viu a Londres, oferirà un show de música folk elegant, amb influències que van de Bon Iver a Sufjan Stevens. Una veu inconfunsible que se'ns quedarà gravada a foc des de la primera escolta, ja que ve a presentar el seu primer EP titulat 'Gone' i editat per Hidden Track Records.

2. Lu Rois Trio
La compositora, pianista i cantant estarà acompanyada en format trio per una violoncel·lista i un contrabaix que acompanyaran les seves cançons íntimes, d’atmosfera cinematogràfica i de dolç folk pastoral. Al Sixto Mir presentarà el seu darrer disc 'Clarobscur', una proposta on l’art de construir cançons prendrà una forma hipnòtica.


Amorante

3. Amorante
“Amorante és un calaix de sastre que guarda cinc postals musicals”, així es defineix el músic elgoibarrès Iban Urizar, una de les propostes que vol sacsejar el festival amb la seva autodenominada herri musika. Una oda a la música popular, vista i tractada des de l’expertesa d’aquest musicòleg capaç de tocar qualsevol pal. Una experiència propera a la música experimental, amb moltes influències però sempre situat en l’extrem de la improvisació lliure. 

4. Joana Serrat
El plat fort d’aquesta edició del Selectes. Joana Serrat, en aquesta ocasió, estarà acompanyada per la seva banda al complet. Un total de sis músics a l'escenari. S'ha escrit molt de la Joana Serrat, però qui no l’hagi vist, i amb les condicions que ofereix l’Auditori Sixto Mir, encara no sap que està davant d’una de les millor cantautores i compositores de pop i folk d’arrel americana del país. Presentarà amb tot detall i compliments el seu quart disc 'Dripping Springs', editat per Great Canyon records i Loose Music.

Més informació: 

També et pot interessar