Activa't
,
2016
Dissabte 5 de novembre, de 17 a 18:30h
Dance Me
Figueres

Masterclass amb Irene Pallarés

NORDANSA, la nova temporada de dansa de la tardor de Figueres és una proposta organitzada des d'Agitart amb la col·laboració del 'Pla d'Impuls de la Dansa' de la Generalitat. Durant el mes de novembre hi hauran diverses activitats, actuacions, conferències i masterclasses, que volen dinamitzar la dansa i les arts del moviment a la ciutat i rodalia. Activitats dirigides a diferents públics i ha diferents espais.
 
Una de les propostes són les masterclasses per a no professionals que es portaran a terme amb la col·laboració de Som Dansa, l'associació d'escoles de dansa de Figueres. En total seran quatre sessions gratuïtes de diferents estils de professors professionals per a alumnes de les diferents escoles de dansa de Figueres i rodalies. Aquestes classes donaran l'oportunitat als estudiants d'aprendre de ballarins professionals i de viure i gaudir de nous estils i tècniques de la dansa.
 
Avui hi haurà la masterclass de hip hop amb Irene Pallarés, a l'escola de dansa Dance Me Figueres.
 
Més informació a:
 
Article relacionat
 
Agitart presenta la nova proposta d’activitats relacionades amb la dansa que dinamitzarà els carrers de la capital de l’Alt Empordà tots els dissabtes de novembre
 
Calendari NORDANSA
 

5/11 - Little Night + info

5/11 - Masterclass amb Irene Pallarés + info

12/11 - Explica dansa + info

19/11 - Masterclass amb Rachida Aharrat + info

19/11 - Degust: Tastets de dansa + info

26/11 - Masterclass amb Diego Sinniger + info

26/11 - Masterclass amb Mathilde van de Meerendonk + info

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1