Jump to navigation
Aquesta vegada us parlaré del museu més dolç, el museu de la confitura de Torrent, la seva fundadora la Georgina Regàs és sens dubte una de les persones que conec amb més ganes de difondre i divulgar els seus coneixements gastronòmics, que són molts.
Aquest any farà 10 anys de l'obertura del museu i de ben segur que ens prepara alguna sorpresa amb motiu d'aquest aniversari.
En el museu fan molts tipus de confitures i gelees, un dels secrets és que sempre ho fan amb molta passió i escollint molt bé el producte per això aconsegueixen el millor resultat. De totes les varietats que fan jo us recomano la de poma amb espècies, la de pebrot escalivat, la de tomata de Montserrat i la gelea de cireres al vi negre.
El millor que podeu fer és anar al museu i deixeu-vos aconsellar per ella!, el pot estàndard fa 250 g i després n'hi ha de petits de 50 g i aquest és ideal per provar nous gustos i sabors i deixar-vos sorprendre.
La Georgina ha escrit diversos llibres, entre ells podríem destacar Els secrets de les confitures, un llibre vital pels amants de les confitures, on us ensenya com elaborar-les.
Cuiner de l'Empordà, xef al restaurant Sala Gran de Llofriu i apassionat de la gastronomia, l'esport i la meva terra. Podeu trobar més sobre mi aquí