,
05/05/2014
Gastronomia

Les millors confitures de l'EmpordàAquesta vegada us parlaré del museu més dolç, el museu de la confitura de Torrent, la seva fundadora la Georgina Regàs és sens dubte una de les persones que conec amb més ganes de difondre i divulgar els seus coneixements gastronòmics, que són molts.

Aquest any farà 10 anys de l'obertura del museu i de ben segur que ens prepara alguna sorpresa amb motiu d'aquest aniversari.

En el museu fan molts tipus de confitures i gelees, un dels secrets és que sempre ho fan amb molta passió i escollint molt bé el producte per això aconsegueixen el millor resultat. De totes les varietats que fan jo us recomano la de poma amb espècies, la de pebrot escalivat, la de tomata de Montserrat i la gelea de cireres al vi negre.

El millor que podeu fer és anar al museu i deixeu-vos aconsellar per ella!, el pot estàndard fa 250 g i després n'hi ha de petits de 50 g i aquest és ideal per provar nous gustos i sabors i deixar-vos sorprendre.

La Georgina ha escrit diversos llibres, entre ells podríem destacar Els secrets de les confitures, un llibre vital pels amants de les confitures, on us ensenya com elaborar-les.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Cuiner de l'Empordà, xef al restaurant Sala Gran de Llofriu i apassionat de la gastronomia, l'esport i la meva terra. Podeu trobar més sobre mi aquí

06/06/2014
Aquesta vegada us explicaré els secrets per triomfar amb un suquet de peix!, de receptes de suquets n'hi ha tantes com cuiners hi ha, cada un el fa amb el seu toc personal.
26/03/2014
A l’Empordà tenim molts productes de proximitat, tenim el mar, la muntanya, l’horta, la vinya… En aquest post em vull centrar en l’horta i la importància dels productes de proximitat.
05/03/2014
L'oli de l'Ermedàs és un dels millors olis del nostre país, està situat a Palafrugell, al cor de l'Empordà.
03/02/2014
Del porc s’aprofita tot, ara és temps de la matança del porc a moltes cases de pagès de l’Empordà, jo us proposo fer un rostit de galta de porc amb verdures. La galta de porc és molt apreciada pel seu gust i melositat.
09/01/2014
A l'Octubre vaig anar a veure com l’Albert Grassot, de l’Arròs de l’Estany de Pals, segava un dels seus camps, en concret una varietat experimental.
17/12/2013
Ara que ja tenim l’hivern a tocar, és quan més de gust vé gaudir d’una bona escudella i carn d’olla. Hi ha millor manera de combatre el fred? Si és així, jo no la conec!