,
04/09/2014
Experiències

Protocol de transferència

Perquè un blog? Que podré trobar-hi? Sóc un artista? Porto ulleres de pasta? Considero aquesta primera publicació una introducció al meu petit espai virtual. M’agradaria que aquest preàmbul que vindrà us ajudi a saber que podreu trobar en aquest espai, que us sigui com una espècie de guia per saber per on agafar els escrits que hi apareixeran. Per entendre’ls millor igual que per entendre’m millor a mi.

 

Tots tenim un món intern, hi ha gent per la qual aquest té més importància que per altre. També hi ha gent que és capaç de connectar-lo més amb la seva part més social i gent que pot arribar a espantar quan ens explica què els hi passa per dins. Aquest espai per a mi suposa una entrada directa al cervell d’en Mark, una espècie d’autopista sense peatge cap al racó més profund de la meva psique. Pot sonar macabra, això ho haureu de jutjar vosaltres amb el pas del temps i amb l’aparició de més texts en aquest bloc.  Sigues infidel, Som els pitjors, són només alguns dels títols que tinc al cap de cara a les següents publicacions.

En segon lloc i molt important m’agradaria fer-vos saber que no vull fer d’aquest bloc un espai on totes les publicacions parlin del mateix. No serà un bloc de pesca, ni un bloc de viatges, tampoc un receptari de menjars per a vegetarians per molta tirada que tingui ara. Per què? Doncs perquè estic convençut de què no em sabria, em cansa fer sempre el mateix, a més considero que m’agraden moltes coses però mai aprofundeixo en cap, i per tant això no va amb mi. El meu objectiu és parlar de coses diferents però que al cap i a la fi són comuns en tots nosaltres.

M’agradaria deixar clar que no em considero un savi, no ho se tot, tampoc defenso les veritats absolutes i em mostro obert aprendre. Crec que si no es reben crítiques constructives, és difícil aprendre, així que em mostro disposat a rebre les vostres idees i crítiques del que escric.  Tampoc penso que sigui un escriptor en potència, amb això vull dir que escric el que em ve de gust, tan bé com puc. I m’he adonat que tenir un espai on publicar el que em passa pel cap és una manera de tenir una motivació per a acabar les coses que tinc de la millor manera possible. Per aquests dos motius poso al vostre servei el meu correu electrònic, em semblaria interessant rebre feedback del que faig i del que penso d’una manera constructiva. Dic de manera constructiva perquè criticar és molt fàcil però es torna difícil quan s’ha de justificar amb arguments sòlids i que siguin útils per a l’altra persona.

 

Un cop escrita la meva introducció, un cop he assentat les bases del que serà l’espai transferències estic molt més tranquil i entusiasmat per començar aquest camí ben aviat.

 

4transferencies@gmail.com

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Hola em dic Mark O’Neill Compte i estic treballant, criticant, ironitzant, aprenent, explorant tot el que puc allà on puc. El meu objectiu és transferir-vos-en el màxim possible a partir d’aquest espai.

18/07/2016
Solc sortir de casa vora les 7:25. És així com aconsegueixo arribar a la feina entre les 7:40 i les 7:50. Però ahir a la nit, el grup de música dels meus companys va estrenar una cançó amb el seu respectiu videoclip a les xarxes socials.
12/03/2016
Els passos que feia abans eren ferms, ara són insegurs; dubten si encaminar-se cap a la dreta o si per contra, avançar cap a l'esquerra.
31/12/2015
Engany: Falta que es comet quan es fa creure a una persona una cosa que en realitat no és veritat.  
23/10/2015
Bé amics, us explicaran que les auto-fotos o selfies són una pràctica que es remunta al 183
31/08/2015
13 Agost, 12:30 hores  
25/07/2015
Rellotge al canell esquerre. Amb l'objectiu d'anar conjuntat, però discret a la vegada, avui ha escollit el fosc. Aquest, no té masses funcions.