Foto: 

CEDIDA
Una gran jornada per viure en família.

Fira del Clown: riures assegurats a Vilanova de la Muga

Tindrà lloc el proper 25 de maig i acollirà 10 espectacles
Paula Pairó
,
17/05/2019
Fires i festes
La 8a edició de la Fira del Clown està a punt de començar. Se celebrarà el proper 25 de maig i serà una jornada amb riures assegurats. Durant el dia, 10 espectacles inundaran els carrers d’aquesta vila, on s’hi podran veure pallassos i pallasses com Pere Hosta, Globó, Cia Pau Palaus, La Bella Tour i Circo Los, entre d'altres noms. Aprofiteu, doncs, per apropar-vos a conèixer els seus carrers, la seva gent i a gaudir, en família d’espectacles al carrer de gran nivell.

La 8a edició de la mostra de pallassos i pallasses Fira del Clown de Vilanova de la Muga acollirà 10 espectacles al llarg del dia. Durant la jornada, els carrers de la vila s'ompliran de pallassos i artistes d'espectacles de carrer amb el focus posat en potenciar les arts circenses i les activitats per a públic familiar.

Enguany la fira homenatjarà a la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà que rebrà el Guardó Pallasso de l’Any 2019. El Pallasso de l’Any és un guardó que premia iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquin per la seva importància, trajectòria o repercussió en el món del pallasso i/o en la Fira del Clown de Vilanova de la Muga.

  • imatge de control 1per1

Durant tot el dia hi haurà paradetes d’artesania, tallers de pintar la cara i l’escola de circ de la Bisbal, que oferirà un taller de circ. El públic assistent podrà, per tant, gaudir dels espectacles de companyies i pallassos de gran renom:

  • Globó (10.45; 13.00; 16.15 i 20.50 h a la plaça major)
  • Mortelo & Manzani (a les 11.00 h a la plaça major)
  • Cia Xicana (12.00 h al passeig Empordà)
  • Pere Hosta (17.00 i 18.00 h; itinerant)
  • Cia. Pau Palaus (17.30 h a la plaça de l’església)
  • Cirquet Confetti (18.30 i 19.30 h; itinerant)
  • La Bella Tour (19.30 h; itinerant)
  • Circo Los (20.00 h a la plaça major)

Una de les activitat més esperada i, per sisè any consecutiu, serà la divertida Cursa de Sabatots “Memorial Joan Montanyes”, en què pallassos i pallasses d’arreu correran amb les mítiques sabates que els caracteritzen.  

Més informació: 

A

També et pot interessar