Arts
,
2022

Exposició 'El camp d’elles'

Exposició 'El camp d'elles', de Mònica Pagès i Laura Van Severen, on les imatges, les paraules i els paisatges ens evoquen una visió diferent del concepte de feminitat i de la dona actual, protagonista de la vida quotidiana del petit poble de Campelles.

Horari: 

De dimarts a dissabte: de 10 a 13:30h i de 16 a 19h
Diumenges i festius: de 10 a 14h

Sinopsi: 

'El camp d’elles' parla del territori a través de les veus de les dones que l’habiten. Les imatges i les paraules ens apropen a les seves vivències en un entorn únic, que les va polint com pedra dins l’aigua.
Cadascuna ha fet un camí diferent d’anada i tornada. Amb el seu retrat, es completa una geografia humana feta d’experiències tan variades com els corriols i les muntanyes que formen part del seu paisatge. És un intent de captar una realitat que està en constant transformació i que ens fa reflexionar sobre aspectes d’aquest camp immens que és la condició femenina.
Una realitat que fa vuitanta anys estava sotmesa al determinisme del context i que s’ha anat transformant dràsticament fins a generar noves maneres de viure en aquest 'Camp d’elles'.

Organitza: 

Museu Etnogràfic de Ripoll