Jump to navigation
Dissabte 11 maig, 11h
Dissabte 11 maig, 18h
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 10 al 12 de maig
Del 19 d'abril al 12 de maig
Situat al peu del turó de Collbaix, on des de dalt es poden veure unes magnífiques vistes de les vinyes, el Pla de Bages i Montserrat al fons, aquest celler és una referència per la seva producció ecològica i biodinàmica. Les 6 hectàrees de vinya estan cultivades amb aquesta tècnica, així com també la resta de conreus que realitzen, l’olivera i els noguers. Comprendre, entendre i estimar la terra, és el què comenta el Josep Mª Claret al capdavant d’aquest projecte, i així és com ho transmet en les seves visites al celler.
Es comença la visita coneixent i observant la vinya de producció ecològica i biodinàmica amb les explicacions de les virtuts i dificultats de l’aplicació d’aquestes tècniques.
Seguidament s'explica tot el procés de producció, des de la verema, passant per la sala d’elaboració i la sala de criança, i fins a acabar a les ampolles. S'acaba la visita amb una tast d'algun dels seus vins.
Fes la teva reserva, aquí
Web bagesterradevins