Espai Plana de l'Om
Espai Plana de l'Om
Plaça Plana de l'Om, 5
08241 - Manresa
  • 938 723 636
  • info@mees.cat

Cartellera

Yuku i la flor de l'Himàlaia

Sinopsi

Al cim de les muntanyes més altes de la Terra hi viu una planta que s'alimenta de la llum solar més perfecta… la flor de l'Himàlaia. La Yuku, una jove ratolina, abandona la família per anar a buscar aquesta flor amb llum eterna i oferir-la a la seva àvia.

Horaris: 

Dilluns 2 de setembre: 17:30h

Hágase tu voluntad

Sinopsi

L’Adrián s'enfronta a un particular retrobament amb el Ricardo, el seu pare, després de vint anys d'absència. En Ricardo, vividor, hedonista i un pèl sarcàstic, veu com la seva vida s'enfonsa en perdre a la seva parella i patir dos ictus. El seu estat físic i la seva irremeiable situació de solitud l’aboquen a un preocupant estat de depressió i ansietat, que per a ell només tindran fi amb la seva pròpia mort. El director aconsegueix convertir la pel·lícula en la seva particular manera de reconnectar i acomiadar-se del seu pare. Un retrobament on cada membre de la família exerceix un rol únic, i un relat agredolç que ens parla de la reconstrucció dels vincles familiars i la complexitat dels llaços entre pares i fills.

Horaris: 

Dijous 5 de setembre: 19:00h

Puan

Sinopsi

Marcelo, un home d'uns 50 anys, ha dedicat la seva vida a l'ensenyament de Filosofia a la Facultat de Filosofia i Lletres. Quan el cap de Càtedra, mentor i company d'aventures del pensament mor inesperadament, Marcelo assumeix que heretarà la titularitat de la Càtedra que ha quedat vacant. El que no s'imagina és que Rafael Sujarchuk, un col·lega brillant i seductor, tornarà des d'Alemanya per disputar el lloc vacant. Comença llavors una batalla entre dos professors extremadament oposats als seus estils i pedagogies.

Horaris: 

Diumenge 15 de setembre: 18:30h

Mamífera

Sinopsi

La Lola gaudeix d’una vida feliç amb la seva parella, el Bruno, fins que un embaràs inesperat revoluciona tots els plans.

Tot i que la Lola sempre ha tingut clar que això de ser mare no va amb ella, ara se sent qüestionada per les expectatives socials i s’enfronta als seus temors interns. Durant els tres dies que han d’esperar fins que arribi la cita a la clínica, la Lola s’acosta a les seves amigues i a la seva família amb la intenció de reafirmar la seva decisió.

D’altra banda, el Bruno tampoc no s’havia imaginat mai com a pare, fins ara.

Horaris: 

Dijous 19 de setembre: 19:00h

La quimera

Sinopsi

Tots tenim una quimera, alguna cosa que desitgem fer, tenir, però que mai trobem. 

Per a alguns és el somni dels diners fàcils, per a uns altres la cerca d'un amor passat. 

Quan torna a la seva ciutat Tirrena, l'Arthur (Josh O'Connor) es troba amb la seva antiga banda dels Tombaroli, que estan saquejant tombes etrusques i meravelles arqueològiques. L'Arthur té un do que utilitza per a ajudar als seus amics lladres: pot sentir el buit. El buit de la terra, en el qual jeuen les restes d'un món passat. El mateix buit que el record del seu amor perdut, Beniamina, ha deixat en ell.

Horaris: 

Diumenge 22 de setembre: 18:30h