Jump to navigation
1. Jornades del CorderSi el raïm i la vinya formen part del paisatge de la Terra Alta, el corder també. Si heu pensat fer una ruta pels cellers d'aquesta comarca, aquests dies podeu aprofitar per provar alguna recepta amb carn de corder. Ja tenim aquí la desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, amb tot un mes per degustar els menús especials que els restaurants de la comarca han preparat amb la carn de corder com a base principal del plat, a més d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen. > Més informació
2. Cargols a BenifalletNo només es mengen cargols a Lleida. A les nostres terres també en tenim una llarga tradició, cuinats amb herbes i oli; amb tomata i ceba o bé acompanyant alguna carn guisada. Ara a Benifallet podrem provar-los de diferents maneres. Enguany se celebren les Jornades Gastronòmiques de Benifallet dedicades als caragols, en què els restaurants i bars participants oferiran menús especials i tapes, i els establiments del municipi oferiran productes artesans. > Més informació
3. Ruta de l'ostra cuinadaQuarta ruta de la tapa de l'ostra cuinada de l'Ampolla, amb dues setmanes per provar les diverses versions de cuinar l'ostra que els establiments participants han preparat per a l'ocasió. Un bon moment per apropar-se al mar i contemplar-lo en època d'hivern. La tapa d'ostra amb cervesa Heineken té un preu de 3,5 euros i la tapa d'ostra amb una Guinness de 4,5 euros. > Més informació
4. Jornades gastronòmiques de la clotxaI ara marxem cap a la Ribera d'Ebre on tenen lloc les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa amb pràcticament un mes per degustar els menús que els restaurants de la comarca han preparat amb la clotxa com a plat principal. Alguns mantenen la recepta tradicional, altres la modernitzen o la deconstrueixen. Consulta els menús i tria l'opció que t'agradi més!> Més informació
5. Festast, la Fira Alimentària de les Terres de l'EbreSisena edició de la Fira Alimentària de les Terres de l'Ebre, Festast, per mostrar tot el potencial gastronòmic de Tortosa i la resta del territori, amb diversos expositors vinculats amb el món de la restauració, l'hostaleria i la gastronomia. L'encarregat d'inaugurar aquesta edició de Festast, dissabte al matí, serà el reconegut pastisser Christian Escribà, propietari de diversos establiments a Barcelona.> Més informació
6. Jornades gastronòmiques de la Carxofa a AmpostaCom cada hivern, ja tenim aquí la Festa de la Carxofa d'Amposta. Les carxofes són una de les hortalisses més apreciades de la cuina mediterrània i per això la capital del Montsià, cada any, li fa un bon homenatge amb tota una festa gastronòmica que gira al voltant d'ella. No hi heu anat mai? No pot ser! Si sou curiosos i uns bons gurmets, en sortireu ben satisfets. La Festa és la millor ocasió per comprovar l'enginy dels restauradors de la ciutat. Quines receptes s'hauran inventat per a l'ocasió? > Més informació