Menjar i beure
,
2019

Tast de Tardor al Celler Bàrbara Forés

Nova edició del Tast de Tardor del Celler Bàrbara Forés, una proposta molt especial que combina història, paisatge i els vins del celler. 

L'activitat, emmarcada dins dels espais de la Batalla de l'Ebre, començarà pujant a la Serra de Pàndols (per entendre què va passar l'estiu del 38, a la vegada que es podrà observar el paisatge de la Terra Alta i d'aqueta manera conèixer l'orografia del terreny i gaudir del mosaic de cultius) i, a continuació, es visitarà l'Obaga de Tomaset, la finca on creixen els ceps de Morenillo i Garnatxa Negra de 'El Templari'. Finalment, es visitarà el Celler i es tastaran vins en els 3 espais. 

Els protagonistes de l'experiència seran els vins negres que s'elaboren al celler, i amb el Morenillo com a varietat protagonista.

Horari: 

Divendres i dissabte: de 10 a 13:30h

Preu: 

18€ (prèvia inscripció aquí - enllaç)

Organitza: 

Celler Bàrbara Forés

Més informació: