Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
Menú degustació del sopar de Final d'Any de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Caneló de llagostins de Sant Carles amb salsa tàrtara - Vieires amb salsa d’ostres i algues Nori - Tempura d’espardenyes , ortigues de mar i potes de llamàntol - Rap amb salsa verda i carxofes i cloïsses - Sorbet de mandarina - Filet de vedella de la finca amb foie d’ànec i tòfona
Postres: Degustació de postres Cafè, torrons i vins i caves del celler
80€ sopar 245,60€ sopar + habitació doble 140,50€ sopar + habitació individual
Aforament limitat, cal fer reserva prèvia trucant al 977 719 017, o al correu diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego