Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
Menú degustació del cap de setmana de Festes de la Cinta 2022 de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Entrants freds: - Boqueró amb mousse d'albergínia - Carpaccio de tonyiona amb maionesa de soia - Mil fulls de mousse de llagostins
Assortits d'embotits de la Finca: - Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia - Roast beef amb salsa tàrtara - Cecina amb Parmesà
- Pa de vidre amb tomàquet - Cocotxes de bacallà amb salsa verda i cloïsses - Sepietes amb ceba
A triar: - Bacallà al forn gratinat amb allioli amb d'escalivada - Filet de vedella amb goie d'ànec al Pedro Ximenes
Degustació de postres
Cafè Aigües i vins i caves del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego