Música
,
2023
Divendres 27 de gener, 22h
Jazz Cava
Vic

Concert d'Elle Leon

Elle León ens dibuixa emocions plàcides i alhora punyents amb la seva veu i ens embolcalla amb unes melodies que ens fan sentir com si de cop només aquest moment importés. De múltiples qualitats artístiques, la cantautora Irlandesa va decidir emprendre el vol i allunyar-se de la seva Irlanda per guanyar perspectiva i poder explicar les anècdotes viscudes des de la casa que ha trobat a Barcelona.

Després d’aparèixer amb el seu EP debut 'Heart to Hearts' (2020, Punto G Label), que la va portar a tocar per Barcelona i Irlanda, aquest 2022 ha tornat plena d’inspiració per a presentar el seu primer LP 'The Musical' (2022, El Jardí Amagat/Bankrobber). Elle León ha comptat amb la producció de Víctor Valiente (Standstill, Mi Capitán), creant un àlbum que experimenta amb diversos sons del pop-rock amb tocs teatrals; un espai idíl·lic on la veu es fon plàcidament amb l’instrumentació.

A la Jazz Cava vindrà acompanyada de Guillem Torà a la guitarra elèctrica, Narr Eph al baix, Dani Arias a la bateria i Albert Lax als teclats, veus i guitarra acústica. El grup ofereix un show divertit, atrevit i madur.

Preu: 

10€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1