Flor de cor de carxofa amb foie d'ànec i Pedro Ximenes - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
Entrants Selectes Diego:
- Assortit d'embotits de la Finca (Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà)
- Pa de vidre amb tomàquet
- Caneló de mousse de llagostins de la Ràpita
- Sepietes de la punxa amb favetes
- Flor de cor de carxofa amb foie d'ànec i Pedro Ximenes
A triar:
-Suprema de lluç amb carxofes
- Bacallà al forn gratinat amb allioli
- Melós de vedella de la Finca
- "Abanico" de porc ibèric de gla amb salsa de mostassa
Degustació de postres
Cafè
Aigües, caves i vins del Celler
45€ (Iva inclòs)
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.