Menjar i beure
,
2023

Menú degustació de setembre - Hotel Restaurant Diego

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Potser estàs buscant:

Et proposem:

Menú degustació del mes de setembre de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
- Amanida fresca de cecina amb vinagreta de mango
- Carpaccio de tonyina marinada amb soia
- Calamar a la planxa amb maionesa de kimchi i pebrots del piquillo
- Xarrup de síndria
- Entrecot de vedella de la Finca a la brasa amb mostassa

Postres: Carpaccio de figa amb gelat de violeta

Cafè
Aigües i vins del Celler

Preu: 

 

45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1