Jump to navigation
Diumenge 24 de novembre, 11h
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Menú degustació de les XXVI Jornades gastronòmiques de la cuina de l'oli d'oliva de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Carpaccio de wagyu amb l'oli d'oliva D.O.P. Baix Ebre-Montsià - Caneló de tàrtar de tonyina roja de Balfegó - Crema trufada amb ou poche i salsa de bolets - Bacallà guisat amb tomàquet de penjar i espàrrecs verds - Sorbet de clementina de les Terres de l'Ebre - Secret Ibèric Juan Manuel amb crema de tòfona
Degustació de postres: - Menjar blanc d'arròs D.O.P. Delta de l'Ebre - Profiterols de crema - Tiramisú
Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego