Jump to navigation
Mes de maig
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Del 9 al 26 de maig
Menú degustació del mes d'abril de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Amanida de cecina de vaca amb vinagreta i mango - Ravioli de mousse de llagostins de la Ràpita - Roast beef de vedella de la Finca amb salsa tàrtara - Calamar farcit amb la seva tinta - Sorbet de menta fresca - Timbal de vedella amb salsa de tòfona
Postres: Carpaccio de pinya amb gelat de iogurt
Cafè Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego