Arts
,
2024
Del 3 de juny al 13 de setembre
Facultat de Medicina de la Universitat de Vic
Vic

Exposició 'CurArt'

Exposició 'CurArt' del fotògraf Tino Soriano, un reportatge fotogràfic realitzat durant les últimes quatre dècades, en el que ret homenatge als professionals del món de la medicina i la sanitat. 

"Curar és un art i cuidar la salut també", explica Soriano, i justament això és el que transmet la seva obra, que posa en relleu l'art de curar i dona visibilitat a l'esforç i la constància dels professionals del món sanitari. A més, també és un retrat de les vivències i situacions de diversos àmbits de la medicina, com ara les visites domiciliàries, la feina dels metges rurals, els serveis d'emergències, i moltes altres facetes que tot sovint queden invisibilitzades.

Iniciada fa quaranta anys a l'Institut Mental de Barcelona i finalitzada durant la crisi sanitària de la Covid, l'exposició de Soriano recull imatges de diversos moments d'alguns espais sanitaris del país, i dona visibilitat a situacions com naixements, defuncions o operacions a quiròfans, així com l'ús de les noves tecnologies o el tractament de pacients amb malalties greus, entre d'altres.

Inauguració: 

Dilluns 3 de juny, a les 13:30h

Organitza: 

Fundació Lluís Coromina i Factultat de Medicina de la UVIC - UCC

Col·labora: 

Bonart Cultural

Més informació: