Família
,
2025

Espectacle familiar 'Grúmic, un somni de tardor'

Espectacle familiar 'Grúmic, un somni de tardor'. La companyia d’espectacles La Fornal de Manacor (Illes Balears) presenta aquesta obra teatral que protagonitzen el follet Grúmic i la seva amiga Nona.
Tots dos es troben un bon dia quan Nona no té ganes d'anar a l'escola. Grúmic li revela un gran secret: ell organitzarà la tardor.
Fa que arribin les pluges i els vents, pinta el paisatge amb centenars de pintures de milers de tonalitats marrons, ordena que les fulles dels arbres caiguin a terra per a ornamentar catifes naturals....

Durada: 50 minuts

Sinopsi: 

Molts diuen que la tardor arriba perquè el Sol i la Terra es mouen i canvien les seves posicions en l’univers. El Sol s’allunya de la Terra i, per això, fa més fred i es fa de nit més d’hora. Però, de veritat creus que és així? A Grúmic feim una nova versió de la tardor: La versió és que un follet molt espavilat dirigeix tots els elements de la natura per a què arribi la tardor. El follet es diu Grúmic i t’explicarà com s’ho fa per a què caiguin les fulles dels arbres.
Amb Grúmic hi ha la seva amiga Nona. Tots dos es troben un bon dia quan Nona no té gens de ganes d’anar a escola. Grúmic li revela un gran secret: que ell és l’encarregat d’organitzar la tardor. Fa que arribin les pluges i els vents, pinta el paisatge amb centenars de pintures de milers de tonalitats marrons, ordena que les fulles dels arbres caiguin a terra per a formar catifes naturals, i fa moltes més activitats que omplen l’agenda del follet durant tots aquests mesos de tardor.
'Grúmic, un somni de tardor' és l’obra teatral que protagonitzen el follet Grúmic i Nona, amb un tercer actor que és l’encarregat de moure i manipular totes les titelles”

Preu: 

8€ infantil - 10€ adult | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Teatre Familiar Ulldecona

Més informació: 

Et pot interessar