Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes de març de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Amanida de carpaccio de vedella amb formatge galmesan
- Boqueró farcit amb mousse d'albergínia
- Crema de carncs
- Escrita guisada amb carxofes
- Sobert de llimona
- Ploma ibèrica a la brasa amb cors de carxofa
Postres: Flam de taronja amb bola de mantecado
Cafè
Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.