Jump to navigation
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Mes de desembre
Menú degustació del mes d'octubre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Amanida de carpaccio de vedella amb oli i formatge Parmesà - Cruixent de tonyina roja marinada amb soia - Crema de bolets de temporada - Sèpia saltejada amb rovellons - Sorbet de llimona - Hamburguesa de Wagyu Simmental de la finca amb crema de mousse de foie d'ànec i patates al forn
Postres: Coulant de xocolata amb coulis de gerds
Cafè Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego