Jump to navigation
La carta de La Puntual té una sèrie de característiques que la fan única, sempre buscant la unió entre la tradició i la modernitat. Tal com explica la mateixa Alexandra Barrera, el tipus de cuina que s’ofereix és “nòrdic-americana, amb un treball important de les espècies”. L’hamburguesa i el Montecristo són dos dels seus plats indispensables, però la resta del menú canvia al mateix temps que canvien els productes de temporada.
No hi pot faltar sempre un toc dolç, el que li aporta el caramel a l’amanida o l’abundant sucre que hi ha sobre el Montecristo. I és que el dolç és un altre dels punts forts del local. La Puntual - nom extret de ‘L’auca del senyor Esteve’, que penja d’una de les parets del local - és també una brioixeria ideal per a berenar a la tarda. Els diferents pastissos o les seves galetes artesanals són irresistibles per a aquells que gaudeixen enormement d’aquests productes tan llépols. A més a més, també s’inclouen plats per a vegans, un aspecte que en els temps actuals no es pot oblidar.
Tot i que amb el nou local han perdut la magnífica terrassa exterior, han guanyat en general força espai, de manera que poden seguir augmentant una clientela que ara mateix ja es pot definir de fidel i fixa. “Omplim un espai que estava orfe i a més tenim molta tirada entre les dones”, explica la parella. Per a seguir creixent, tots dos tenen clar que la clau és seguir innovant i oferir coses diferents, renovant la carta cada cert temps, alhora que s’incorporen nous productes. Tenen en ment recuperar els vermuts dels migdies, mantenint afany de recuperar la tradició donant-li un toc de modernitat.
La PuntualC/Mar nº75El Vendrell