Menjar i beure
,
2016
Dissabte 12 de novembre, 12h
Pavelló Firal
La Ràpita

Diada del Llagostí

Nova edició de la Diada del Llagostí de La Ràpita, el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques dedicades a aquest gustós crustaci. 

 Les propostes dels restauradors del Col·lectiu de Cuina La Ràpita - Delta de l'Ebre que es podran degustar són: 
> Llagostins a la planxa (L'Alberg)
> Noodles de sípia i llagostins amb algues i sal de cítrics (Albert Guzmán)
> Llagostins crocant (Bon Marisc)
> Carpacció de llagostins i taronja almívar de magrana i reducció de mistela negra (Cal Manú)
> Tàrtar de llagostins amb sopa de tomàquet (Can Batiste)
> Llagostins a la marinera (Casa Ramon Marinés)
> Llagostins saltejats amb porros i calçots (Casa Ramon Marinés Àncora)
> Llagostins a l'estil mariner (Confraria de Pescadors Verge del Carme)
> Llagostins de tardor (Llansola 1921)
> Pizza marinera de llagostins rapitencs (Maryluz)
> Llagostins saltejats amb carxofes (Miami Can Pons)
> Ostres al natural (Musclarium)
> Falguera de mar amb llagostins sobre llit criuxent de cansalada (Noves Algues)
> Llagostins caramel·litzats amb carxofes i allets tendres (Ventall Freddy)

Tastet + beguda 5€

Més informació: 
www.turismelarapita.com

  

  • imatge de control 1per1