Música
,
2017
Diumenge 12 de febrer, 19h
Heretat Sabartès
Banyeres del Penedès

10è Sonaprop. Maria Arnal & Marcel Bagés

El Sonaprop
El Sonaprop és el cicle de música organitzat per l’ateneu El Centre de Llorenç del Penedès. La seva desena edició tindrà quatre concerts: dues descobertes infal·libles, un deute pendent i una gran bomba final.

L’escenari principal continua sent la finca d’Heretat Sabartès (a l'entrada de Llorenç del Penedès), a excepció de l’últim concert a càrrec d’Adrià Puntí, l'as a la màniga d'aquesta edició i gran novetat del festival, que actuarà a l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell. Tots els concerts es celebraran en diumenge i començaran a les set de la tarda.

Consulta la secció Concursos de Surtdecasa, que tenim entrades per als quatre concerts del Sonaprop 2017!

PROGRAMA
29 de gener, Est Oest
12 de febrer, Maria Arnal & Marcel Bagés
19 de febrer, Núria Graham
12 de març, Adrià Puntí

Maria Arnal & Marcel Bagés, 12 de febrer

El segon concert del Sonaprop 2017 serà el diumenge 12 de febrer a Heretat Sabartès, amb el concert de Maria Arnal & Marcel Bagés. Duo de guitarra i veu, fidel a la transmissió de la música popular. Beuen de la tradició per veure-la tornar a néixer en directe: cants de batre i de treball, nanes, fandangos i jotes, músiques de tradició oral extretes d’arxius i fonoteques, que fan seves amb naturalitat i respecte.

Presenten el seu EP 'Verbena' (autoeditat, 2016), que ha esdevingut el Premi Time-Out a la millor obra de 2016. Una descoberta que per allà on passa arrossega una corrua incondicional de seguidors.

Compra entrades
*Participa al concurs de Surtdecasa Penedès i una entrada doble pot ser teva! 

Pots seguir el Sonaprop al Facebook!

*Organitza: El Centre de Llorenç del Penedès

  • imatge de control 1per1