Música
,
2017
Divendres 14 de juliol, 20h
Finca Mas Solers
Vilanova i la Geltrú

Sons Solers 2017

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Rodejat pel bosc de Solers i celebrat als jardins Mònaco i a l’Amfiteatre de la finca, el festival aposta per la qualitat per davant de la quantitat. Una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades...

La seva programació artística basada en la música de qualitat feta a Catalunya, unida al format i espais del festival, permet que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes en un entorn natural incomparable. 

La seva àmplia i variada oferta complementària és un altre tret diferencial del festival, ja que als espectaculars jardins de la Finca s’hi podrà tornar a gaudir d’una zona chill out, espai gastronòmic amb una oferta culinària de primer nivell a l’abast de tothom i una zona de cocteleria. A més, el festival tornarà a comptar amb aparcament gratuït i, com en les tres edicions anteriors, la moneda oficial serà el Sonso, que tindrà un valor de 2,5€ i es bescanviarà a l’interior del recinte. 

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamour era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, casaments i festes especials en un entorn idíl·lic. www.fincamassolers.com.

Els horaris de les actuacions seran els següents:

20:00h - Obertura portes
20.45h - Trau (Escenari Jardins Mònaco)
21.45h - Maria Arnal i Marcel Bagés (Escenari Amfiteatre)
22.45h - Judit Neddermann (Escenari Jardins Mònaco)
23.45h - Mazoni (Escenari Amfiteatre)
00.30h - Sopa de Cabra (Escenari Amfiteatre)    

Més informació i entrades

  • imatge de control 1per1