Fires i festes
,
2018
Dies 9 i 10 de juny
Carrers del nucli antic
Castellet i la Gornal

16è Mercat Medieval

Els voltants del castell de Castellet i la Gornal acolliran aquest cap de setmana la setzena edició del Mercat Medieval, un dels més coneguts de tot el Penedès. Durant els dos dies els visitants podran passejar pels carrers del nucli antic del poble convertits en un mercat medieval de tres cultures: cristiana, musulmana i jueva. 

Programa: 

Hi haurà una quarantena de parades d’artesans d’arts i oficis medievals com rajolers, ceramistes, ferrer, moliner, forner, filadora, etc.
Els vins i caves i els productes de restauració del municipi també tindran un espai propi on el visitant podrà degustar-los comprant prèviament els tiquets al punt d’informació de l’Ajuntament.

Per al públic familiar hi haurà una zona d’atraccions medievals, tallers en diferents parades i un espectacle infantil.

A banda d’espectacles i cercaviles medievals itinerants al llarg de tot el mercat, la novetat d’enguany són les vistes guiades per les cinc obres escultòriques 'Castellet Encantat' instal·lades recentment a diferents emplaçaments del poble. Les visites seran dissabte i diumenge a les dotze del migdia i a les sis de la tarda, i l’encarregat de fer-les serà el mateix artista Luis Zafrilla.

Per facilitar l’accés al públic hi haurà una gran zona d’aparcament a Clariana i s’oferirà servei de bus llançadora gratuït fins a Castellet.

Organitza: 

Ajuntament de Castellet i la Gornal

  • imatge de control 1per1