Música
,
2018
Diumenge 7 d'octubre, 19h
Auditori Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Concert de Laura Farré Rozada

El currículum de la vilanovina Laura Farré Rozada impressiona, especialment per la seva joventut. Alumna del màster en interpretació del piano d’Andrew Zolinsky al Royal College of Music de Londres, graduada en Matemàtiques a l’UPC i investigadora especialitzada en música contemporània, Farré és una intèrpret minuciosa i versàtil, plena de talent i energia.

És degut al seu entusiasme per la recerca, que ha escrit diversos articles i tesines sobre les connexions entre les matemàtiques i la música, la influència del folklore i el repertori pianístic dels segles XX i XXI. Fruit d’aquest treball minuciós ens presenta 'The French reverie'. 

El concert s’emmarca en el programa de suport a la creació Singulart. 

Sinopsi: 

La pianista, matemàtica i investigadora vilanovina Laura Farré Rozada presenta al seu primer disc, ‘The French Reverie’, un sorprenent viatge musical per la música francesa dels segles XX i XXI amb una interpretació apassionant. Farré Rozada ha volgut arriscar apostant per un repertori contemporani que coneix a la perfecció i que ha pogut interpretar davant dels seus creadors. Carregada de talent, il·lusió i curiositat, també explora les connexions entre la música i les matemàtiques. La seva multiplicitat d'interessos la porta des de col·laborar amb Love of Lesbian fins a divulgar repertori pianístic poc conegut per acabar amb la falta de connexió entre el públic i les creacions contemporànies.

Programa: 

Olivier Messiaen (1908-1992) - Prelude n.8 'Un reflet dans le vent' (1929) (França)
Philippe Manoury (1952) - Toccata pour piano (1998) (França)
Ofer Ben-Amots (1955) - Akëda (2000) (Israel/Estats Units)
Henri Dutilleux (1916-2013) - Sonate pour piano (1946-1948) (França) I. Allegro con moto II. Lied III. Choral et Variations
Joel Järventausta (1995) - La vehemència del despertar (2016) (Finlàndia)
Thierry Escaich (1965) - Jeux de doubles (2001) (França)
Vladimir Djambazov (1954) - 33:8 (1981/2016) (Bulgària)

Durada 60 minuts

Preu: 

10€ anticipada i 12€ a taquilla
Venda en línia

Fitxa tècnica: 

Laura Farré Rozada: piano

Organitza: 

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Auditori Eduard Toldrà

Col·labora: 

Departament de Cultura de la Generalitat i Diputació de Barcelona - Xarxa de Municipis

  • imatge de control 1per1