Música
,
2019
Del 21 al 23 de juny
Parc de Ribes Roges
Vilanova i la Geltrú

14è Nowa Reggae

El Nowa Reggae, festival referent dels sons jamaicans a l’Estat, celebra la catorzena edició, ampliant la seva durada i afegint un tercer dia, amb entrada gratuïta, a la seva programació habitual. Serà el diumenge 23 de Juny, la nit de la Revetlla de Sant Joan.

La ubicació torna a ser el Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, on durant divendres, dissabte i diumenge actuaran 20 formacions repartides en tres escenaris.

Des de l’illa de Jamaica, bressol de la música reggae, els veterans Twinkle Brothers encapçalen el cartell de l’edició del 2019. La banda fundada el 1962 pels germans Norman i Ralston Grant, actuarà a l’escenari principal del Nowa Reggae la nit de dissabte, és un dels referents en actiu del gènere.

Aquest any el festival organitza també una jornada diürna i gratuïta per a tota la família, el Petit Nowa. Tindrà lloc al Parc Gumà i Ferran de Vilanova i la Geltrú el dissabte 22 de juny i comptarà amb activitats, tallers i espectacles musicals pel gaudi de petits i grans.

Com cada any, el festival també ofereix la possibilitat d'adquirir l'entrada amb allotjament al càmping El Garrofer de Sitges, que inclou el servei de transport llançadora per anar i tornar al festival tant divendres 21 com dissabte 22 i diumenge 23.

Horari: 

Divendres: de 19:30 a 5:30h
Dissabte: de 19:30 a 5:30h
Diumenge: de 22:00 a 6:00h

Programa: 

Consultar aquí.

Preu: 

Abonament: 55€ taquilla | 45€ anticipada
Divendres: 25€ taquilla | 21€ anticipada
Dissabte: 37€ taquilla | 32€ anticipada
Diumenge: Entrada gratuïta

Càmping: 15€ divendres | 25€ dissabte

Venda entrades anticipades:
- online aquí.
- Machinda Records (c/ Plaça de les Cols, 18)

Organitza: 

Nowa Reggae

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1