Espectacles
,
2019
Dissabte 23 de novembre, 21h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Teatre 'Kingdom'

'Kingdom' de l'Agrupación Señor Serrano és una barreja de plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk-rock, supermercats, creixement, descontrol, multinacionals, escassetat de recursos, cops d’estat, zoofília, trap i machotes morrejant-se en una festa sense fi.

Agrupación Señor Serrano és una de les companyies més estimulants i radicalment originals de l'escena actual, amb projecció internacional des de fa molts anys. En el seu llenguatge escènic fan servir tant la tecnologia més sofisticada, com la més artesanal. Una combinació de vídeo, performance, maquetes i música en directe que els permet crear diferents microuniversos en cada nou espectacle. I, de fons, sempre transmeten un missatge inconformista, crític i irreverent.

'Kingdom' és una producció del Grec 2018 Festival de Barcelona, Teatros del Canal, Teatre Lliure, Home Theatre Manchester, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, Grand Theatre Groningen, FOG Triennale Milano Performing Arts, CSS Teatro Stabile di Innovazione del FVG, Teatro Stabile del Veneto - Teatro Nazionale i Romaeuropa Festival.

Preu: 

De 17€ a 12€ taquilla | de 15€ a 10€ anticipada
Venda d'entrades online aquí.

Fitxa tècnica: 

Creació: Àlex Serrano, Pau Palacios, Ferran Dordal
Performance: Diego Anido, Pablo Rosal, Wang Ping-Hsiang, David Muñiz, Nico Roig
Música: Nico Roig
Videoprogramació: David Muñiz
Videocreació: Vicenç Viaplana
Espai escènic i maquetes: Àlex Serrano, Silvia Delagneau

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar