Música
,
2020
Diumenge 12 de juliol, 21:30h
Plaça Nova
El Vendrell

Concert homenatge a l'Orquestra Pau Casals

Com a acte central del programa d’activitats del Vendrell com a Capital de la Cultura Catalana 2020, tindrà lloc un concert homenatge a l'Orquestra Pau Casals, a càrrec de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae.

El 10 de juliol de 1927, els músics i membres del Patronat de l’Orquestra Pau Casals, juntament amb l’Ajuntament de la vila del Vendrell van retre un homenatge a Pau Casals, nomenant-lo fill predilecte i organitzant diversos actes, entre els quals dos concerts de l’orquestra que ell mateix va dirigir: un a la plaça Nova (en aquell moment Pi i Margall) on van interpretar obres de Beethoven, Morera, Bach i Wagner, i un altre al Teatre Tívoli.

Per commemorar aquesta efemèride i coincidint amb la celebració del Centenari de l’Orquestra Pau Casals 1920-2020, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae interpretarà una selecció de les obres interpretades aquell mateix dia per l’Orquestra Pau Casals.

La formació, dirigida per Jordi Mora, comptarà amb 40 músics que interpretaran l’Ària de la Suite núm. 3 en Re Major, BWV 1068 de J.S. Bach i la Simfonia núm. 3, op. 55 'Heroica' de L. Van Beethoven.

El concert serà retransmès en directe el mateix dia 12 de juliol a la Plaça del Tívoli del Vendrell i a la Sala Polivalent del Museu Pau Casals a Sant Salvador i es podrà veure també en directe per RTV El Vendrell. A més, serà ofert a la Xarxa de Televisions Locals per a la seva difusió per altres emissores locals de Catalunya, i el 14 d’agost, el concert es podrà veure en diferit pel Canal 33 i properament s’emetrà també per Catalunya Música.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Reservar entrades aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1