Espectacles
,
2023

Teatre 'La casa de Bernarda Alba'

La companyia Magatzem d'Ars presenta l'obra 'La casa de Bernarda Alba', una de les obres més importants de Federico García Lorca escrita poc abans que fos afusellat i enterrat en algun lloc indeterminat del camp andalús.

A la mort del seu marit, Bernarda imposa a les seves filles un rigorós dol de vuit anys. Tan ferm i estricte que ni tan sols podran sortir de casa seva. Frustrant així les necessitats vitals de les seves tres joves filles. Al llarg de l’obra es desencadenen una sèrie d’esdeveniments que degeneren en una confrontació entre la mare i les filles, conseqüència d’aquesta disciplina tan rígida.

Aquesta obra submergeix l’espectador en l’atmosfera de tancament i angoixa que experimenten les protagonistes. Una sensació de calor asfixiant que es barreja amb l’escalf del desig sexual. La sensació d’estar tancades en una presó, sense contacte amb l’exterior, la por i la ràbia per la tirania materna, l’odi envers el sexe oposat i la lluita entre les germanes per aconseguir l’únic home al seu abast.

Preu: 

15€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Marta Fons, Anna Toro o Sandra Menaya, Anna Marín o Raquel Fresno, Gemma Iglesias, Anna Piqué o Maria Villarejo, Carlota Gil
Direcció: Albert Pueyo
Disseny il·luminació i sò: Miranda Callejón
Escenografia: Pepe Roquet

Més informació: 

  • imatge de control 1per1