Espectacles
,
2023
Dissabte 25 de febrer, 20h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Teatre 'La casa sin Bernarda'

Espectacle 'La casa sin Bernada', on cinc joves actrius donen vida de forma radiant a aquesta sorprenent adaptació a càrrec de Paula Errando, de la jove companyia Entrance.

Una versió absolutament renovada del clàssic de Lorca que respira les maneres d'una adolescent: espontània, irònica, àcida, radical, tràgica. Un homenatge a totes les nostres mares.

Durada: 70 minuts

Sinopsi: 

Tot parteix d'una pregunta: és possible explicar la història de Lorca, que tant ens segueix fascinant, des d'un altre lloc, d'una manera que no sigui vinculada a l'Espanya més fosca? Podem parlar de la duresa que suposa la manca de llibertat des de la lluminositat i el desig per viure? La resposta la trobem en elles, les germanes Alba, que són les úniques protagonistes d'aquesta història.

Angustias, Magdalena, Amelia, Martirio i Adela viuen en algun poble d'Espanya on no ha arribat el progrés i intenten fer-se grans en un món on l'autoritat opressora no deixa lloc per als seus somnis.

'La casa sin Bernarda' és una versió irònica i contemporània del clàssic de Lorca on les 5 germanes comparteixen un desig: sortir.

Preu: 

20€ | 18€ | 10€
Compra entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autor: Federico García Lorca
Adaptació i direcció: Paula Errando
Escenografia: Paula González
Vestuari: Carmen Errando i Vera Moles
Intèrprets: Júlia Barceló, Judit Cortina, Mariona Ibáñez, Alba Sáez i Emma Arquillué o Paula Jornet

Més informació: 

  • imatge de control 1per1