Jump to navigation
Dies 22 i 23 de març
Del 13 al 23 de març
Del 14 de febrer al 23 de març
Cada dijous
De l’1 al 29 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
Del 7 al 30 de març
De l'11 al 13 d'abril
En el marc de La Primavera del Cava, Caves Vilarnau proposa una experiència gastronòmica on els i les assistents podran gaudir d'un esmorzar de pagès, una visita a les caves, i un tast comentat de 10 Xocolates de Simon Coll.
Després de l'esmorzar amb botifarra a la brasa, patates al caliu, carxofes i crema catalana, s'explorarà Vilarnau per descobrir els secrets de la seva elaboració. Es tastaran 10 xocolates, amb 9 productes especials, entre els quals s'hi troben 4 caves, 2 licors i un cafè, per posar el toc final a aquesta experiència.
35€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Caves Vilarnau
Web La Primavera el Cava