Música
,
2016
Dissabte 30 de juliol, 22:30h
Torre-ramona
Subirats

Festival de Música a les Vinyes

El XIV Festival de Música a les Vinyes a Torre-ramona (Subirats) porta a l’escenari Ignasi Terraza, el pianista de jazz més internacional de Catalunya, estarà acompanyat dels músics Horacio Fumero, al contrabaix, i Esteve Pi, a la bateria, formant l’Ignasi Terraza Trio. Completaran l’actuació el saxo i el clarinet de Gabriel Amargant i la guitarra i veu de la brasilera Thaïs Morell. Tots junts combinaran el jazz amb la bossa nova en un espectacle imprescindible titulat Bossa nova a les vinyes.

Venda en línia: www.turismesubirats.cat.
Les entrades també es podran adquirir el dia del concert.

Activitats complementàries

Maridatge Música a les vinyes: En acabar els concerts, davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní, s’ofereix el tradicional maridatge Música a les vinyes que consisteix en degustacions de cava de tots els cellers de Subirats, maridats amb préssec d’Ordal i acompanyats amb coca de forner del Forn de Lavern.

1a edició del menú Festival de Música a les Vinyes: L’edició d’enguany arriba amb la novetat del Menú Festival de Música a les Vinyes, una proposta gastronòmica amb menús maridats en diversos restaurants del municipi en un horari especial abans de l’inici dels concerts (de 20:30 a 22h). Els restaurants de Subirats que hi participen són: Sol i Vi, Cal Pere del Maset, Cal Xim, el Celler d’Ordal i Cal Matías.

Ruta Torre-ramona sorprenent i misteriosa: A més, durant la tarda de dissabte (18h) es podrà realitzar una visita cultural al nucli medieval de Torre-ramona. Durant el recorregut guiat es coneixerà la Confraria del Cava o el Palau Gralla, finalitzant la visita amb una copa de cava. Cal reserva prèvia.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1