Música
,
2016
Dissabte 15 d'octubre, 13h
Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

FIMPT: Orquestra Africana de Barcelona

L’Orquestra Africana de Barcelona, una orquestra nascuda a Barcelona l’any 2013, i que es distingeix per una voluntat d’apropar al públic català tota la diversitat tímbrica, estilística, idiomàtica i rítmica del continent africà. Una música que en silenci ha marcat les tendències musicals de tot el planeta i que sense ella seria impossible parlar de, funky, son, o reggae o música brasilera.

Joe Psalmist, cantant nigerià, afincat a Barcelona que lidera i dirigeix la Barcelona Gospel Choir. La seva veu té infinits registres, i ell, com a cantant, té un carisma que desborda l’escenari. Ha actuat en sales com Luz de gas, l’Auditori, o el Palau de la Música.

Abdou Aziz, a més de ser un cantant i percussionista senegalès, és un increïble intèrpret de Kora, una arpa d’origen Mandinga. Porta pocs anys a Catalunya, però tot i la seva joventut ja s’ha fet un lloc.  Li agrada, necessita que el públic canti amb ell i s’hi deixa la pell. Tot el seu cos transpira música, ritme i energia.

Aquest concert s'emmarca en el FIMPT. Si vols saber-ne més, et recomanem l'article 'Els 5 imperdibles del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional'.

Més informació:
www.vilanova.cat/fimpt

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1