Música
,
2016
Dissabte 15 d'octubre, 22h
Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

FIMPT: Une anche passe

Une Anche Passe és una formació, amb una llarga trajectòria als escenaris internacionals, que reuneix instruments tradicionals amb una varietat de tubes i saxofons creant un llenguatge festiu, modern i universal. Podríem dir que és una formació que busca el parentesc i les afinitats entre els timbres del taragot romanès, l’oboé de Llenguadoc, el piffero italià i la tenora i el tible catalans, creant una barreja de sons occitans i mediterranis, que van des de les músiques més tradicionals a les més modernes, donant una gran importància a la improvisació.

Formada al 1990 al voltant del clarinetista Laurent Audemard, el grup es proposa des del seu origen reunir autors de tota la zona del Mediterrani, i per aquest concert, comptarem amb la col·laboració especial de grans músics com Stefano Valla (piffero) i Dumitru Dobrican (taragot, bufacanyes i kaval).

Aquest concert s'emmarca en el FIMPT. Si vols saber-ne més, et recomanem l'article 'Els 5 imperdibles del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional'.

Més informació:
www.vilanova.cat/fimpt

 

  • imatge de control 1per1