,
01/03/2015
Enoturisme
els quaderns de vinya editats per Heretat Segura Viudas

Enoturisme, seguint el vol d'un ocell

Poc a poc, molts cellers penedesencs han anat creant i donant contingut a una innovadora oferta enoturística. De tots ells destaquen les propostes familiars d'Heretat de Segura Viudas. Fa tot just un parell de setmanes, aquest important celler de Torrelavit va presentar la seva nova proposta enoturística d'hivern: l'tinerari birding. Un recorregut entre vinyes per donar a conèixer la diversitat ornitològica de la propietat.

La vall del riu Bitlles disposa d'una especial riquesa tan paisatgística com biològica. Es així com les famílies que facin l'itinerari birding podran arribar a sentir el cant d'un petit Abellerol, a veure la cresta d'un Puput i el salt de branca en branca d'una Mallerenga o, fins i tot, el vol en cercles d'una au rapinyaire. El recorregut passa pels llocs on mengen els ocells fins amagats punts de guaita. Uns binocles us ajudaran a gaudir de la vista de tots els ocells que es creuin en el vostre camí. També, els Quaderns de Vinya -editats per Heretat Segura Viudas- us seran una eina imprescindible per saber del cicle biològic de la vinya.

Aquestes són propostes enoturístiques diferenciades que s'allunyen de les visites convencionals. Propostes que permeten no tan sols conèixer l'activitat pròpia d'un celler sinó que, també, ens ensenyen un paisatge i tots aquells elements que el composen. Propostes per gaudir-les amb família i, això sí!, acabar-les sempre amb una bona copa de vi. 

Trobareu informació d'aquesta activitat a:

http://www.seguraviudas.es/ca/noticia_ca/el-birding-arriba-lheretat

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Som el Guiu, la Rosa i el Gali. Una petita família que vivim al cor del Penedès. Gaudim de la vida. I trobem la felicitat en els petits plaers del dia a dia: en un bon plat a taula, un paisatge, un vi, una cançó,... Ens fa molta il.lusió compartir-ho amb vosaltres. Ens acompanyes en aquest viatge de retalls de bones experiències per no malviure? Per saber més de nosaltres, malviatge.cat 

   

08/06/2015
Divendres passat va donar el tret de sortida d'un nou festival de música a l'Alt Penedès, Vinya &
18/03/2015
Quan tot just la primavera truca a la porta, les flors de molts arbres fruiters esclaten intensament i tenyeixen els horitzons d
01/03/2015
Poc a poc, molts cellers penedesencs han anat creant i donant contingut a una innovadora oferta enoturística.
11/02/2015
No, no parlem del plaer de llegir una novel·la de Paulo Cohelo.
22/01/2015
Amb aquest post comencem un nou camí. Una nova aventura per aquesta família. I tot de la mà de l’equip de Surt de Casa.